Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkolakakor

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smarriga, chokladsega och helt underbara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker riktigt pösigt med socker och sirap, använd gärna elvispens degkrokar. Tillsätt mjölet blandat med kakao, vaniljsocker och bakpulver.
  2. Dela degen i två bitar, rulla ut till längder. Platta ut längderna på en bakpappersklädd plåt, räffla dem med gaffel.
  3. Grädda i 175 graders ugnsvärme i 15-20 minuter. Låt längderna svalna lite (men inte kallna) innan de skärs i bitar. Skär dem gärna lite på snedden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.