Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkolakakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Lite mjuksega och mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör eller margarin riktigt poröst med socker och sirap. Det går lätt med elvispens degkrokar. Tillsätt vetemjöl blandat med kakao, vaniljsocker och bikarbonat.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt eller smörj plåten lätt. Dela degen i två bitar, rulla ut till längder. Platta ut längderna på plåten, räffla dem med gaffel.
  3. Grädda i 175 graders ugnsvärme i 15-20 minuter. Låt längderna svalna lite (men inte kallna) innan de skärs i bitar. Skär dem gärna lite på snedden. Låt kakorna ligga kvar på plåten tills de är alldeles kalla.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gillab 18 augusti 2008

    HEJ Dom här har jag bakat idag. Dom vart jätte goda. mvh gillab

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.