Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkonfekt

 
Skriv ut

Små godbitar som påminner om chokladtryfflar. Vill du variera dem så kan du smaksätta med sprit, likör eller varför inte lite chilipeppar?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i en kastrull på låg värme eller i en skål i mikron. Rör ner apelsinskalet. Låt den svalna.
  2. Vispa grädden till hårt skum och vänd ner den i chokladen.
  3. Spritsa eller klicka ut smeten på bakpapper eller i små knäckformar. Sikta över kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.