Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

God och enkel att göra som man kan ha på olika bakverk.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop socker och kakao. Häll på grädde och rör ihop. Ställ in i kylen i 30 minuter så att kakaon och sockret löses upp i grädden. Vispas sedan med elvisp fluffig och tillräckligt hård så att det bildas toppar. (kan användas till t.ex att dekorera tårtor och bakverk, fylla bakelser m.m)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mrszorro 24 mars 2013

    Hej! Ska göra en tårta och måste ha nån typ av kräm att ha PÅ tårtan. Nåt choklad liknande som inte stelnar och inte blir jätte svårt att skära i när det väl gäller ;) Min fråga är alltså, kan man ha detta på en tårta utan att den stelnar och blir hård? Mvh Mrszorro

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.