Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm med blåbärsoperett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gudomlig dessert där medelhavet möter svensk skog.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg mandelbiscottin i apelsinsaften och ev konjaken. Rör under tiden samman ricottan, yoghurten, florsockret och vaniljsockret till en smidig kräm. Skeda ner de blötlagda mandelkakorna i bottnen av fyra portionskålar. Sleva upp hälften av ostblandningen i glasen. Fortsätt med hälften av den rivna chokladen och lägg på blåbären. Skeda sedan överresten av ostblandningen och garnera med resten av den rivna chokladen. Låt stå i kylskåp minst 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.