Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm med exotiska frukter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Läcker kräm med härligt syrliga och söta exotiska frukter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker med teblad och låt sjuda 1 minut. Sila den varma grädden över chokladen och rör tills all choklad har smält och blivit slät.
  2. Häll upp i små glas eller koppar och ställ kallt till servering.
  3. Servera med olika exotiska frukter, passionsfrukten är ett måste.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.