Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkräm med frukt och glass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god efterrätt. Saltflagorna på chokladen är en upplevelse, väldigt annorlunda kan hoppas över för den som vill.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädden i en kastrull. Dra kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner i grädden. Rör tills det smälter. Häll chokladen på fyra assietter. Strö lite salt över chokladen. Servera genast med frukt och glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.