Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkratrar (chokladmuffins)

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 15-18 portioner
Skriv ut

Goda muffins av kladdkaketyp. Det är meningen att dom skall sjunka ihop. Ibland misslyckas jag och då sjunker dom inte ihop men då blir dom vanliga, extra goda muffins istället.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175C. Smält smöret. Vispa socker och ägg poröst ( slarvar med detta ibland och det funkar bra det med). Rör ihop alla ingredienser. Klicka ut i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen 15 minuter. Pudra lite florsocker över.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nikesan 27 november 2009

    alla i dotterns fotbollslag ÄLSKAR dessa muffinsar .. Vi baka och har kiosken en gång per säsong och då gör vi dessa och säljer med valfri mängd spraygrädde på (gissa om det är efter fråga)))

  • alva01 5 januari 2012

    dom var så goda med lite gredde på super resept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.