Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkulor med lingon och kanel

 
Skriv ut

Riktigt smaskiga tryffelkulor med kanel och lingon. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Lägg i en skål med grädden, värm över sjudande vattenbad och rör tills all choklad har smält. Låt svalna i rumstemperatur. Blanda i kanel och rör sedan ner lingonen. Ställ in tryffelsmeten i kylen och låt den stelna.
  2. Doppa en klick av smeten i florsocker så att den inte fastnar i händerna och rulla till en slät kula. Lägg kulorna på en plåt täckt med bakplåtspapper. Ställ in tryffelkulorna i frysen i minst en timme. Smält resten av chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Doppa tryffelkulorna i chokladen. Låt stelna och förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.