Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladlängd med tryffelglasyr

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200º.
  2. Hacka chokladen och smält på svag värme i en kastrull tillsammans med smör.
  3. Vispa ägg och socker poröst och blanda ner chokladen. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Häll smeten i en smörad och ströad avlång form som rymmer 1,5 liter. Grädda kakan i 8-10 minuter. Den färdiggräddade kakan skall kännas lite lös.
  4. Smält choklad i en kastrull på svag värme och rör i grädde och smör. Bred ut glasyren på den kalla kakan och dekorera med Golden Perlini.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chokladcookie 14 september 2008

    Jättegod! Jag åt den dagen efter jag bakat den och det gick bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.