Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmazariner

 
Skriv ut

Otroligt mumsiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt det svalna. Skålla och mal mandeln. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mandeln, mjölet och margarinet. Häll smeten i en smord och mjölad, eller bakpappersklädd, liten långpanna eller avdelad stor ca 25X30 cm. Eller lägg till 1/2 - 1 sats till.
  2. Grädda i 200 °C i omkring 20 minuter.
  3. Lossa kakan och låt den svalna i långpannan. Smält chokladen och kokosfettet i vattenbad. Rör om väl. Skär kakan i fyrkantiga bitar i önskad storlek.
  4. Spetsa bitarna på en gaffel och doppa dem i chokladen. Strö kokosflingor över. Låt mazarinerna stelna på smörpapper på ett svalt ställe. Servera dem kalla, då smakar de bäst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.