Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmint Brownie

(1 kommentar)  
Skriv ut

Choklad och mint är en god kombination som passar utmärkt till kaffet. Krossade polkagrisar ger mintsmak och krispighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Ställ åt sidan. Vispa socker och ägg pösigt.
  2. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och krossade polkagrisar. Blanda den smälta chokladen med äggsmeten. Vänd slutligen i mjölblandningen. Lägg ett bakplåtspapper i en form ca 20 x 30 cm och häll i smeten.
  3. Grädda mitt i ugnen 30 min. Prova med en sticka att kakan inte är kladdig. Ta ut och låt kallna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillaf14 13 februari 2008

    Jag tog krossade Marianne-godisar istället och det blev verkligen kanongott! Jag älskar choklad med mint!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.