Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse 'Black & White'

 
  • Serverar: 9 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Två härliga chokladmoussesorter som kompletterar varandra utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar. Smält den mörka och den vita chokladen var för sig i vattenbad. Vispa grädden, men inte för hårt. Rör ner äggulorna i respektive choklad och tillsätt grädden.
  2. Spritsa i serveringsglas av snapsglasstorlek. Detta recept ger 18 glas, det vill säga 9 med mörk moussen och 9 med ljus.
  3. Riv vit choklad över den mörka moussen och mörk choklad över den vita. Låt stå i kylskåp i minst en timme.
  4. Servera med en frisk fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.