Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med after eight

 
Skriv ut

En av de smaskigaste efterrätter jag smakat,

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och smält chokladen i vattenbad eller i micro. Vispa äggulor och socker poröst och blanda i kaffe. Vispa grädde och crème fraiche till en lös och fluffig konsistens. Blanda ner chokladen i äggsmeten och vänd i grädden, lite i taget. Blanda ner grovt hackad After Eight och spara lite till garnering. Fyll chokladmoussen i portionskoppar och toppa med bitar av after eight.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.