Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med apelsin och physalis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det är raffinerat gott! Fin upplagt - "vi äter mycket med ögonen"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde, apelsinskal och florsocker i en kastrull. Häll gräddblandningen över chokladen och rör tills chokladen smält.
  2. Låt chokladsmeten svalna. Ställ den i kylen så att den blir riktigt kall, gärna över natten.
  3. Vispa chokladsmeten smedig. Forma till ägg med hjälp av två skedar som doppats i vatten. Dekorera tallrikarna med apelsinklyftor, physalis och citronmeliss. Strö ett par flingor salt på chokladmoussen - det är raffinerat gott!
  4. Lycka till! Njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Chokladkajan 8 januari 2012

    Enkelt att göra, blir en perfekt mousse!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.