Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med daim

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Så ljuvligt gott!!!!!! En av mina absoluta favoritdesserter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen och smält den i vattenbad. Grovhacka daimbitarna. Ta chokladen från värmen och rör i gulorna. Rör kraftigt.
  2. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den i daimhacket i chokladsmeten. Spara lite av hacket till garnering.
  3. Häll smeten i en större skål eller portionsglas. Ställ kallt ett par timmar. Garnera med hallon/jordgubbar och daimsmulor. Servera.
  4. TIPS!!!! Istället för att ställa moussen i kylen, så ställer jag den i frysen. Blir mycket godare, tycker jag. Men då måste man ta fram den ca 20 minuter innan den ska serveras.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • currysarah 29 juli 2008

    Fick detta hos min väninna, som hittat receptet här.... Mega gott.... Blir en given efterrätt nästa gång jag ska ha fest...

  • molina 19 januari 2009

    mmm denna måste provas=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.