Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med hallon och chokladbitar

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Sött slut! Mörk chokladmousse med hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chokladen i bitar och lägg dem på en tallrik. Smält dem i mikro 30 sekunder i taget. Dela äggen i vitor och gulor Vispa vitorna vitt och pösigt. Vispa äggulor, socker och salt. Vispa ner den smälta chokladen i det. Vispa grädden i en annan skål. Rör chokladblandningen, äggvitan och grädden till en blank smet. Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 1 timma.
  2. Krossa choklad och strö över. Garnera med hallon, vispad grädde, granatäppelkärnor och stick ev i ett par chokladpinnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.