Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med whiskey

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fantastiskt god och fluffig, kryddad med whiskey.

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen i vattenbad. Klcka i smöret och låt även det smälta. Vispa ägg och honung pösigt. Vispa grädden. Blanda försiktigt ner grädden, chokladen och whiskyn i äggsmeten. Portionera upp moussen i små dessertskålar eller glas. Låt stå i kylskåp minst en timme innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olandstoken 29 januari 2012

    Jättegott och lätt att göra. Kände dock ingen whiskeysmak, trots att jag tog mer whiskey än receptet, dock en billigare variant. Männen i huset gillade verkligen denna efterrätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.