Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse på tofu

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Chokladmousse som kan bli helt vegansk, mjölkfri och glutenfri beroende på vilken mjölk och choklad som används. Inte så söt, men krämig och god! Experimentera gärna genom att tillsätta lite snabbkaffepulver, en nypa salt, lakritspulver eller valfri sötma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa tofu, vaniljsocker och mjölk i matberedare tills det blir en slät smet.
  2. Smält under tiden chokladen i vattenbad eller i micron. Häll ner det i tofusmeten och mixa tills allt är blandat.
  3. Häll upp i små skålar eller glas och ställ i kylen i minst 20 minuter innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.