Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse på vit choklad!

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Löjligt gott och löjligt enkelt. Tillsammans med syrliga bär såsom röda vinbär eller hallon är detta en toppendessert!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i ett vattenbad, så att den precis smälter. Rör om ofta, så att den inte bränns vid! Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under omrörning. Rör ner kesellan, och slutligen grädden. Häll upp i skålar eller (vilket är fint och dekorativt!) i glas. Låt stå i kylen ca 1 timme. Servera med att toppa glasen med bär! Njut!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • claull 9 januari 2008

    helt fantastisk gott! och väldigt enkelt

  • anluk 13 januari 2008

    Måste bara tacka för ett underbart gott recept.

  • michaelarehn 23 februari 2009

    Otroligt enkelt, och fantastiskt gott! Serverade detta tillsammans med hallon och blåbär, och jag kan lova att det gick hem! En klar 5:a :)

  • Thuzz 1 januari 2012

    Jag blandade i lite hackad mörk choklad, det blev riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.