Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmoussetårta med maräng och pistagenötter

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jätte smarrigt!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman alla ingredienser till botten. Grädda i smörad springform (ca 25 cm i diameter) i 20 minuter. Låt svalna ca 1 timme i kylen. Vispa grädde luftig. Vispa ägg och honung pösigt. Smält chokladen och smöret i ett vattenbad. Vänd ner chokladblandningen i äggsmeten. Rör till sist ner grädden. Låt botten vara kvar i formen och bre över chokladmoussen. Låt tårtan svalna i kylen i ett par timmar. Strö över hackade pistagenötter och marängkross. Skär loss tårtan från formen med en varm kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.