Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Flytande margarin är alldeles utmärkt att använda till dessa muffins. Alternativt smälter du smör och låter svalna. Extra goda blir de genom chokladbitarna vi sticker ner i smeten precis före gräddningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Ställ ut stora muffinsformar på en bakplåt eller smörj ett muffinsbleck. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  3. Vispa ihop margarin, mjölk och ägg. Rör ner blandningen i skålen. Fördela smeten i muffinsformarna eller blecket. Tillsätt chokladbitarna.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.