Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins - diabetiker

 
Skriv ut

För att hålla nere fetthalten tar vi mager kesella i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg med lättströ och hett (kokande) vatten. Mät upp grahamsmjöl, vetemjöl, kakao och bakpulver. Häll de torra ingredienserna i äggsmeten samtidigt som du tillsätter fett och kesella. Rör om så att ingredienserna blandas.
  2. Fördela smeten i 12 muffinsformar och grädda i 200° varm ugn i knappt 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.