Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med banan och nougat

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Har man lite lätt övermogna bananer hemma och inte orkar göra banankaka, är muffins bra bakverk i och med att de inte behöver vara inne i ugnen så länge. Och de kan varieras i det oändliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa alla ingredienser utom banan och nougat till en slät smet.
  2. Rör ner bananmos och nougathack . Skeda upp i muffinsformar (jag använde mig av småbrödsformar som var lagom stora för min muffinsplåt som rymmer 12 halvstora muffins).
  3. Grädda i 225 °C ca 12-15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.