Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med glasyr

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Underbara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao, och sikta ner i smeten.
  2. Rör i hackad choklad, margarin och mjölk. Skeda upp smeten i formar av bullstorlek och grädda i 225 grader i 12 minuter.
  3. Rör ihop florsocker och vatten, och garnera de avsvalnade muffinsen. Toppa med en halv jordgubbe.
  4. Tips! Byt ut jordgubben mot någon typ av strössel från butikens bakhylla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.