Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med Hallon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda chokladmuffin med smaskiga hallon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dem går att frysas ner.
  2. Gör så här: Blanda samman mjölet med kakao, bakpulver och socker i en skål.
  3. Smält smöret. Vispa samman ägget med mjölk.
  4. Tillsätt det smälta matfettet och rör ner allt i mjölblandningen och rör till en jämn smet.
  5. Vänd försiktigt ner de djupfrysta hallonen, men spara några till garneringen och rulla dem i lite strösocker.
  6. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i muffinsformar. Lägg de lättsockrade hallonen på toppen.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 18-20 minuter eller tills kakorna känns torra.
  8. Låt kakorna svalna och sikta lite florsocker över dem strax innan dr skall serveras.
  9. Ugn 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ChupaChup 10 maj 2012

    Konstigt recept, mycket av allting , för mycket smör och kakao. Och står inte hur mycket mjölk man ska ha i. Fick improvisera själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.