Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med körsbär och kokos

 
Skriv ut

Muffins och åter muffins - fast med ännu en ny smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och choklad ihop. Rör ner sylten, sockret, körsbären och lite salt. Blanda ner mjöl, bakpulver och ägg. Rör allt till en något sånär jämn smet. Fördela i muffinsformar. Strö över kokos om du vill.
  2. Grädda på 175°C i ca 15-17 minuter för normalstora muffins, 10-12 för minimuffins.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.