Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins mjölk/glutenfria

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Allergivänliga muffins som kan varieras efter smak & tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Rör ihop alla torra ingredienser (inte pärlsocker). Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop till en slät smet. Dela smeten i en muffinsplåt för 12 eller använd pappersformar. Strö lite pärlsocker på varje muffin.
  2. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.