Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins utan ägg

 
Skriv ut

Dessa underbart saftiga muffins som inte innehåller ägg är enkla att baka. Körsbärscolan står för den milda smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 12 muffins
  2. Förvärm ugnen till 175 grader. Placera ut 12 papprsformar i muffinsform eller på plåt. Vispa med elvisp smöret luftigt, 2 -3 minuter. Tillsätt kondenserad mjölk och vispa tills allt blandats. Sikta ner kakao, mjöl och bakpulver i smeten. Rör ner choklad, vanilj och cola.
  3. Fyll formarna till max 2/3 och grädda i 20 minuter. Ta ut och låt svalna i 5 minuter och lägg sedan på galler för att svalna helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.