Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladnötkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna måste jag bara smaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör, muscovadosocker och choklad i en kastrull. Ta av värmen och rör ner mjölet. Tryck ut i en liten form, och grädda i 175 °C i 15-20 minuter.
  2. Gör toppingen genom att smälta alla ingredienser utom nötterna i en kastrull. Blanda ner nötterna, och sprid ut över botten, och grädda i ca 10 minuter till. Låt svalna helt innan du skär upp kakan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 8 februari 2009

    Gillar man nötter ska man baka den här. Inte så söt som man kan tro, men suveränt god. Kan varmt rekommenderas. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.