- Serverar: 12 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Väldigt gott choklad på chokladrecept, utan att det blir för mycket.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker ljust och luftigt.
Blanda alla torra ingredienser och sikta ner det i smeten. Smält smöret och häll i det och mjölken och rör ihop det hela till en jämn smet.
Fördela smeten i muffinsformar, tryck ner nougaten och grädda i 10-12 minuter.
- Smält chokladen och vispa smöret fluffigt.
Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning, tillsätt även vaniljsocker.
Vispa blandningen ljust och fluffig.
Häll i den smälta avsvalnade chokladen under omvispning och vispa frostingen slät.
Sprittsa det snyggt över muffinsen.
Jag gjorde dubbel sats för frostingen då jag ville ha mycket på varje muffins
Publicerat den
23 januari 2011
Kommentarer
Skriv kommentar
Godaste frostingen någonsin!! förstår att du gjorde dubbel sats! :D
Tack så mycket Tehya. Håller med om att den är supergod men det ser också så festligt ut med ett jätteberg (snyggt sprittsat och dekorerat) frosting.
Jag lade i två halvor dumlekola i varje muffins, det blev en extra kick. Frostingen gjorde jag som du dubbel, jättegod- Tack för ett super recept!!!