Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladöga

 
Skriv ut

Denna läckra kaka ser ut som en hallongrotta, men fylls med mandelmassa som blandats med smält choklad. Blir ca 24 kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Rör smör och socker pösigt.
  3. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten. Arbeta samman och rulla ut degen till en längd. Skär i 24 bitar.
  4. Rulla till bollar och lägg i småbrödsformar. Gör en fördjupning i kakorna.
  5. Blanda mandelmassa och choklad och lägg en klick i varje kaka. Grädda ca 12 minuter.
  6. Sikta lite florsocker över de kalla kakorna vid serveringsdags.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.