Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpannkakor med ingefärspäron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert som duger till både fest och vardag.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 100ºC.Vispa ägg,vatten,mjölk,mjöl,kakao och socker till klimpfri smet. Smält hälften av matfettet i en stekpanna eller pannkakslag. Häll matfettet i smeten. Stek pannkakor i pannan ca 2 minuter per sida. Vik ihop pannkakorna och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Håll pannkakorna varma i ugnen. Skala, kärna ur och skär päronen i små tärningar. Stek dem mjuka i resten av matfettet i en stekpanna. Smaksätt med ingfära och blanda i sötningsmedlet. Servera chokladpannkakorna med ingefärspäronen till. Riv mörk choklad över pannkakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.