Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladparfait med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chokladparfait som du gör på ett kick och ställer i frysen tills gästerna kommer. Underbart god dessert med flisad choklad och hallon på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden.
  2. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao.
  3. Blanda med grädden och häll i 4 glas.
  4. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.