Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chokladpudding

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten cirka 5 minuter och krama sedan ur dem ordentligt. Hacka chokladen.
  2. Blanda alla ingredienser utom grädden och chokladen i en kastrull, värm upp under omrörning och dra av från värmen så fort det börjar sjuda.
  3. Rör ner chokladen, häll upp i en rostfri bunke och ställ svalt så att det nästan kallnar. Rör om då och då utmed kanten så att smeten inte stelnar.
  4. Vispa grädden lagom tjock och vänd ner i den svala smeten.
  5. Häll upp i portionsformar eller serveringsglas och ställ kallt någon timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.