Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding med mint

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar du choklad och mint? Älskar du mintkyssarna för kombinationen mellan choklad och mint? Testa då det här underbara receptet.

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med kallt vatten. 2. Koka upp grädde och socker i en tjockbottnad kastrull. När blandningen just kokat upp, dra kastrullen från plattan och tillsätt den grovhackade chokladen. 3. Rör om tills all choklad har smält. Droppa i pepparmyntsoljan. 4. Ta upp gelatinbladen och lös dem i den varma chokladblandningen. Vispa till en jämn smet. Häll blandningen i en skål och låt den svalna. 5. Häll smeten i en spritspåse och spritsa i glas eller skålar. Låt stelna. Smeten kan också hällas direkt i små portionsformar. Servera gärna med myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.