- Serverar: 6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En enkel och god efterrätt, perfekt även på buffén.
Instruktioner
- Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet. (Lägg inte upp chokladpuddingen i små portioner utan använd istället en stor skål.) Låt stå kallt tills den blivit tjock och fluffig. (Ca 20 min om man gör 4 port, något längre för fler portioner).
- När chokladpuddingen börjar bli klar kan man göra vaniljsåsen. Följ anvisningarna på paketet men gör den lite tjockare. (Ha i mindre mjölk)
Vispa grädden.
- När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen och vaniljsåsen i glasen med en matsked. Varva som du vill, med smala eller tjocka ränder.
Toppa med en liten klick grädde och en färsk jordgubbe.
Publicerat den
1 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad ska man använda mjölken till??
till vaniljsåsen! :) Det står på paketet, men jag skrev det här så man inte glömmer det.