Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulle

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva mängden kaffe och bailys men tyckte det blev godare efter mitt recept. Jag använder Bailys salted caramel men man kan köra vanlig bailys.

Ingredienser

Instruktioner

Låt smöret ligga framme och bli mjukt. Rör alla ingredienserna till den mörka röran och kavla ut den mellan 2 bakplåtspapper så den blir lika stor som pappret. Blanda alla ingredienserna till den ljusa röran och kavla ut den mellan 2 bakplåtspapper. Lossa det översta pappret på den mörka och det översta på den ljusa. Lägg den ljusa på den mörka delen och rulla ihop den som en rulltårta. Lägg rullen på pärlsocker och rulla så det fastnar runt om. Lägg rullen i folie eller plast och lägg den i kylen. Efter några timmar är det bara att skiva den och äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.