Finaste rulltårtan är fylld med frisk citronkräm och täckt med gul masipan.
Instruktioner
- Ugnsvärme 250° C
- Vispa ägg och strösocker pösigt. Blanda potatismjöl, vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i äggsmeten och blanda väl. Bred ut smeten i en pappersklädd långpanna, ca 30x40 cm. Grädda mitt i ugnen 5-7 min.
- Vänd upp botten på ett nytt sockrat bakpapper. Dra försiktigt bort gräddningspappret. Fuka med lite vatten på papperet om det sitter fast. Låt kakan svalna under långpannan.
- Smörkräm: Rör smöret till en smidig kräm tillsammans med citronskal saft och florsocker. Rulla ihop från långsidan.
- Garnering: Kavla ut marsipanen och rulla in rulltårtan i den.
Publicerat den
4 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar