Instruktioner
1. Kakan:
Sätt ugnen på 250 grader. Vispa äggen och sockret pösigt. Blanda potatismjölet, kakaon och bakpulvret. Rör ner i äggtoddyn.
2. Bred ut smeten i ett jämnt lager på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i c:a 5 min.
3. Stjälp upp kakan på ett papper och lossa den försiktigt( pensla papperet med kallt vatten om det inte släpper) Lägg en fuktig bakduk över och låt svalna
4. Fyllning:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.Värm apelsinjuicen och låt gelatinbladen smälta i den. Låt svalna. Rör samman juicen, kesellan och florsockret.
5. Bred fyllningen på rulltårtan och rulla ihop den från långsidan. Slå in den i bakpapper och lägg den med skarven neråt i kylen i en timme.
6. Smällt chokladen i vattenbad. Ringla över chokladen på tårtan. Kyl i c:a 10 min. tills chokladen stelnat. Strö över apelsinskal.