Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulltårta med romfyllning

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker mycket pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner det i äggsmeten och rör om. Bred ut smeten i en smord långpanna. Grädda i ca 5 minuter i 250 grader. Stjälp upp kakan på sockrat papper, låt kallna. Rör matfett, socker och ägg till en mycket porös kräm. Hacka körsbären. Blanda ner dem i krämen och tillsätt rom. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den. Sikta florsocker över tårtan eller rulla den i strösocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.