Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-36 portioner
Skriv ut

Mycket goda går bra att frysa

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl,bakpulver och kakao.Rör ned det i äggblandningen med mjölk och smör. Lägg bakplåtspapper i en långpanna bred ut smeten på det. Grädda på första falsen 10-15 min i 200gr. Gör under tiden glasyren. Smält smöret i det heta kaffet. Sikta ihop florsocker och kakao rör ned smör och kaffe till en bredbar,men inte för lös glasyr. Tag ut kakan och drag över den till en slät plåt. Bred glasyren över den varma kakan och låt den stelna helt innan kakan skärs i 30-36 bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 22 februari 2011

    Tack för flera fina recept :) /bikbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.