Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor med apelsin och persika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Aromer och essenser till detta receptet finns att köpa hos Borgeby Kryddgård och Essencefabriken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt juice och essens (alt. äkta likör) och rör om. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-30 minuter. Låt svalna.
  2. Glasyr: Rör ihop alla ingredienser till en slät persikofärgad glasyr. Bred ut den över kakan. Garnera efter önskemål.
  3. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dean 15 februari 2009

    Hajje! Vilken är sidan till essencefabriken? Blev lite nyfiken på det. Jag handlar ganska ofta på Borgeby Kryddgård. Ha det så bra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.