Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsmarrkrämkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40-50 portioner
Skriv ut

Smarrig, lättbakad kaka. Behöver inte vispas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Smält smöret, blanda med ägg och vatten. 3. Slå smörblandningen över de torra ingredienserna 4. Rör om allt till en jämn smet. 5. Häll upp i en smörad och bröad långpanna. 6. Grädda i 175 grader ca 15-20 minuter 7. Under tiden rör man ihop alla ingredienser till
  2. Smarrkrämen. 8. När kakan är gräddad så låt den kallna ett tag innan smarrkrämen bredes på. 9.Smält chokladen och bred den ovanpå. 10. Låt chokladen stelna, skär sedan i rutor.

Kommentarer (2)

  • huskavarna 14 juni 2009

    Ljuvligt god kaka, blir min nya favorit. Ska bjuda på den på midsommarafton. Kommer bli succé!!

  • antonius1 16 april 2010

    Jättegod och enkel. Gick åt väldigt snabbt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.