Smarrig, lättbakad kaka. Behöver inte vispas.
Instruktioner
- 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
2. Smält smöret, blanda med ägg och vatten.
3. Slå smörblandningen över de torra ingredienserna
4. Rör om allt till en jämn smet.
5. Häll upp i en smörad och bröad långpanna.
6. Grädda i 175 grader ca 15-20 minuter
7. Under tiden rör man ihop alla ingredienser till
- Smarrkrämen.
8. När kakan är gräddad så låt den kallna ett tag innan smarrkrämen bredes på.
9.Smält chokladen och bred den ovanpå.
10. Låt chokladen stelna, skär sedan i rutor.
Publicerat den
9 mars 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Ljuvligt god kaka, blir min nya favorit. Ska bjuda på den på midsommarafton. Kommer bli succé!!
Jättegod och enkel. Gick åt väldigt snabbt!