Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsnibbar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mycket god kaka till ex. kaffe och kaka efter maten. Bra att ta vara på julens valnötter. ca 50 st går att frysa om det blir någon kvar.

Ingredienser

Instruktioner

Kläd en ugnspanna med papper, sätt ugnen på 175 grader.Smält smör och choklad på svag värme i en kastrull. Vispa ägg, brun farin och vanilla poröst. Hacka nötterna grovt och rör ner i äggvispet.Tilsätt chokladblandningen och mjölet och häll smeten på pappret i ungspannan. Grädda 175 grader ca 15 min. Sikta florsocker över. Skär kakan i snibbar när den har svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.