Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladsnibbar med kokos

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Kalasfina, glaserade läckerbitar som går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i morötter och smör. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker. Sikta ner blandningen i smeten och blanda varsamt. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna 25x35 cm. Grädda i nedre delen av ugnen 20-30 minuter. Låt kakan svalna lite innan du stjälper upp den.
  2. Glasyr: Koka upp grädden och slå den het över kokosflingorna. Låt dem svälla och kallna. Rör smör, florsocker och vaniljsocker smidigt, tillsätt äggulan och blanda med kokosmassan. Bred ut glasyren över kakan och garnera. Skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.