Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Den är gluten- och laktosfri. Supergod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker tills det blir poröst. Rör i smält margarin, kaffepulver och varmt vatten.
  2. Blanda basmjöl, bakpulver och kakao och rör sedan försiktigt ner det i smeten. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant
  3. Grädda ca 30 minuter i 175 grader. Prova med en sticka att kakan är färdig.
  4. Koka upp ingredienserna till glasyren i en kastrull under omröring tills glasyren har tjocknat.
  5. Lägg kakan på ett fat och bred på glasyren. När kakan har svalnat, dekorrera gärna med physalis och pumpafrön.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • amfred 3 maj 2011

    Vilka är ingredienserna till glasyren???

  • zimple 7 oktober 2011

    Glasyren???

  • Ann1Ksen 28 maj 2012

    Låter bra, men hur gör man glasyren?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.