Det här kladdkakornas Rolls Royce. Det är en riktig kaloribomb, men ibland får man ju unna sig något riktigt gott. Lagas i god tid före den stora chokladfrossan, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Det är den godaste kladdkakan jag bakat.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Grymt god kaka! Krämig, kompakt och god smak av mörk choklad och kaffe.
Mycket god!!! Jag var misstänksam mot aluminiumfolien, men den släppte bra från tårtan efter att ha varit i kylskåp över natten, jag penslade folien med smör först för säkerhets skull. Min form var 28 cm och det hade kanske varit bra med kortare gräddningstid, men kakan blev ändå lagom tjock för en kladdkaka och räckte till väldigt många. Jag använde Marabou mörk. En ny favorit!