Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta Gluten+Laktosfri

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Underbart god. Riktigt chokladig och passar bra både som fika och dessert vid middagsbjudningar. Recéptet kommer ifrån en Tema tväll vi hade på skolan åt några gluten+laktos intoleranta damer och den vägen kom detta fantastiska recept fram.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ungen på 175 Klä en springform med bakplåtspapper (lägg pappret på skivan och dra ihop formen) Smält smöret & kakaon tillsammans i en kastrull ( ett tips är att blanda ihop dem innan man värmer så bränns inte kakaon i kastrullen) Vispa socket och ägg pösigt och tillsätt sen chokladblandningen och vispa ihop. Häll smeten i formen och in i ungen. Grädda i ca 50min. Kyl sedan ner innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.