Instruktioner
1.Beklä långpanna med bakplåtspapper.Rör ihop mjöl, kakao och bakpulver.Vispa socker och ägg vitt och pösigt.
Häll ner mjölblandningen försiktigt i äggblandningen o rör om.
2.Bred ut smeten i pannan o grädda i mitten ca 7 min i 225 grader.
Stjälp upp bottnet på ett bakplåtspapper med socker på.Låt kallna.Skär itu bottnet i mitten. Lägg det undre bottnet i form och dränk det i i mjölkblandningen.
3. Bred vispad grädde på bottnet. Fyll på med frukt. Lägg övre bottnet på och dränk oxå det med mjölkblandingen.
Ställ i kylen en stund med ett skärbräde som vikt.
4. Smält chokladen på halv effekt 450w i ca 2 min. Rör ner osten.Tunna ut med mjölk. Täck tårtans yta med chokladblandningen.
5.Dekorera med samma frukt som kakan innehåller eller godis. Tex lakrits och karameller.